Znanje je naložba za prihodnost

Investirajte vase in v svoje zaposlene. Obogatite svoje kompetence. Zaposleni, starejši od 45 let, z največ V. stopnjo izobrazbe se lahko v svetovanje, izobraževanje ter na tečaje vključite brezplačno.

Z zavedanjem, da je v današnjem času hitrih sprememb in tehnološkega razvoja postalo vseživljenjsko učenje nujnost, smo v CDI Univerzum pripravili Katalog izobraževalnih programov namenjenih predvsem povečevanju poklicnih in osebnih kompetenc zaposlenih.

Bistveni ugodnosti za vas sta, da so svetovanja in izobraževanja kakovostna in hkrati brezplačna, saj so financirana s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Verjamemo, da boste v vašem podjetju prepoznali vseživljenjsko učenje in vključitev zaposlenih v izobraževanje kot investicijo. Prednost pri vključitvi bodo imeli zaposleni, ki so starejši od 45 let in imajo zaključen največ štiriletni srednješolski program.

Vsebine posameznih usposabljanj lahko prilagodimo tudi željam in potrebam posameznega naročnika. Tako lahko za vaše zaposlene izvedemo začetne in nadaljevalne brezplačne 50-urne tečaje različnih tujih jezikov, računalniških programov, ….

Za več informacij o izobraževalnih programih se lahko obrnete na Polona Franko, na e-naslov: polona.franko@cdi-univerzum.si ali preko telefona na številko 01/583 92 83.

Vir: http://www.cdi-univerzum.si/izobrazevanje/aktivni-projekti/

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.