Zanimiva spletna stran: Psihologija dela

Spletno stran psihologijadela.com oblikujejo in ustvarjajo študentje Oddelka za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, našli pa boste vrsto zanimivih raziskav, razmišljanj in informacij.

Ti študentje se med študijem srečujejo z zanimivimi vsebinami s področja psihologije dela in organizacije in se jim zdi pomembno širiti informacije izven akademskega okolja.

Na spletni strani najdete najnovejše izsledke raziskav, razmišljanja, uporabne povezave, avdio-video gradivo, dejstva o etiki in zakonodaji in še veliko drugih zanimivih stvari s področja zaposlovanja, izobraževanja in razvoja ter organizacijskega vedenja. Verjamejo, da lahko deljenje znanja ter povezovanje teorije s prakso izboljša praktično delovanje na področju psihologije dela in doprinese k ustvarjanju uspešnih in zadovoljnih organizacij. Spletna stran širi spoznanja, ki so uporabna tako za strokovnjake, ki delujejo na tem področju, kadrovnike ter vse vedoželjne, ki želijo izvedeti več o psiholoških procesih dela. 

Zanimivo branje najdete na povezavi: psihologijadela.com >

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.