Unicredit omogoča mednarodno prakso za diplomante ekonomije

Če si študent ekonomije v zaključku študija in te zanima področje poslovanja in bančništva bo ta praksa kot nalašč zate. Unicredit banka omogoča mednarodno prakso za diplomante ekonomije in financ.

Praksa je namenjena pridobitvi praktičnega znanja s področja poslovanja s podjetji in investicijskega bančništva. Rok prijave je neomejen, praksa pa se bo izvajala kadarkoli v letu 2015. 

Program prakse je pripravljen tako, da se ozira na cilje posameznika in med drugimi vključuje področje poslovanja in kreditiranja velikih in mednarodnih podjetij, globalno transakcijsko bančništvo, investicijsko bančništvo in projektno financiranje. Praksa se bo izvajala v različnih mestih v Nemčiji, Avstriji, Italiji, Veliki Britaniji in v drugih državah, v katerih imajo Unicredit poslovalnice.

Kandidat mora imeti aktivno znanje angleškega jezika, znanje nemščine in italijanščine je prednost ter šestmesečne mednarodne izkušnje. S prakso bo pridobil priložnost dela v mladem timu, bogate  mednarodne izkušnje in razvil sposobnosti ter znanje na različnih področjih poslovanja. Plačilo bo odvisno od zahtevnosti del, ki ga bo praktikant opravil.

Postopek prijave: po prejetju vseh prijav, bo sledil ožji izbor kandidatov. Ti bodo nato povabljeni na telefonski in oseben razgovor. Razpisanih je več prostih mest, po različnih evropskih državah, ki pa bodo naknadno določene. Za vsako mesto sta določena dva kandidata.

Dodatne informacije in pogoje sodelovanja si lahko preberete na spletni strani. Sprejemajo le on-line prijave.

Vir: Delo.si


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.