Udeležite se prvega kariernega dneva za jezikoslovce

Priložnost za vse jezikoslovce! Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani in skupina Jezikovnik dne 19. 10. 2016 organizirata prvi karierni dan za vse jezikoslovce, ki si želijo ustvariti kariero na tem področju.

Karierni dan bo potekal v Modri sobi Filozofske fakultete. Na dogodku bo predstavljen zaposlitveno-izobraževalni portal Jezikovnik. Portal Jezikovnik mladim jezikoslovcem omogoča, da hitreje pridobijo izkušnje s področja poučevanja jezikov, prevajanja, tolmačenja in lektoriranja ter tako lažje vstopijo na trg dela. Na dogodku bodo prisotni tudi predstavniki podjetij, ki sestavljajo Jezikovnik in bodo s predstavitvami, zanimivimi predavanji ter primeri iz praks poskrbeli za pestro dogajanje.

Dotaknili se bodo različnih tematik: Naj bo prevajalec genialni univerzalec ali specialist za ožje področje? Je lahko poučevanje jezikov dobra karierna priložnost? Kako pristopimo k celostnem poučevanju jezika in kakšno vlogo ima pri tem kakovost učitelja? Kakšno vlogo v prevajalskem procesu igra dobra komunikacija?, itd. Udeleženci se bodo lahko pogovorili s predstavniki skupine Jezikovnik in tudi preizkusili portal Jezikovnik. 

Podrobnejši program o dogodku si lahko pogledate na povezavi tukaj, kjer hkrati opravite tudi vašo prijavo.

Vir: www.jezikovnik.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.