Razvijanje ideje v pravi start-up: poletna šola CREA 2016

Če želite pridobiti veliko novega znanja na področju podjetništva, se udeležite mednarodne poletne šole CREA 2016!

CREA 2016 je program, ki traja deset dni (od 19.6. do 29.7.2016) in je primeren za vse študente, ki si želite pridobiti informacije na področjih podjetništva, informacijsko-komunikacijskih tehnologij in oblikovanja. To je pravi kraj za razvijanje lastnih idej v pravo poslovno idejo.

V program se lahko vključite ekipe z oblikovano poslovno idejo, kjer nadgradite osnovno znanje v poslovno oziroma podjetniško znanje. Vabljeni ste tudi kot študentje posamezniki, kjer lahko v programu z ostalimi posamezniki oblikujete novo ekipo ali se pridružite obstoječi.

Ob koncu programa bodo izbrali najboljše ekipe, ki se bodo oktobra 2016 s svojimi poslovnimi idejami predstavile na mednarodnem tekmovanju in se morebiti povezale s številnimi evropskimi inkubatorji

Tema letošnjega programa poletne šole CREA 2016 je Zelena prihodnost, saj sovpada z letošnjim nazivom mesta Ljubljane kot Zelena prestolnica Evrope 2016.

Desetdnevni intenzivni poletni program je sestavljen iz treh sklopov:

  • 19.7. do 29.7.2019: desetdnevni program, ki bo namenjen podjetništvu, informacijsko-komunikacijskim tehnologijam in oblikovanju,
  • 1.8. do 27.9.2016: individualno delo skupin in svetovanje mentorjev,
  • 28. In 29.9.2016: zaključek programa in izbor najboljših ekip.

Poletne šole CREA 2016 se lahko udeležite tako dodiplomski in podiplomski študenti različnih fakultet. Obvezen pogoj sta veljaven status študenta sli da od zaključka študija ni minilo več kot eno leto.

Na povezavi spletne strani RCKE (Regionalni center kreativne ekonomije) preverite natančen program, lokacijo, termine in ostale informacije v zvezi s programom CREA 2016. Letos je udeležba v programu še zadnjič brezplačna!

Vir: http://www.rcke.si/

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.