Praznujemo 7 leto uspešnega delovanja

Pred točno sedmimi leti si je prostor na spletu pridobil tudi portal mojazaposlitev.si, ki je danes eden izmed vodilnih zaposlitvenih portalov v Sloveniji.

V sam vrh ga uvršča več kot 1000 prostih delovnih mest dnevno, več kot 400.000 mesečnih obiskov ter uspešno sodeluje tako z domačimi kot tudi tujimi podjetji. Portal je zasnovan na podlagi lastnih izkušenj, odlikuje ga modern dizajn in enostavna uporaba.

Ekipa strokovnih sodelavcev portala sledimo načelom: strokovnostigradnje dobrih medsebojnih odnosov in dolgotrajnih partnerstev, izjemen poudarek dajemo hitri odzivnostizaupanju in upoštevanju zasebnosti vseh uporabnikov.

Osnovno poslanstvo portala je tkanje novih vezi med iskalci zaposlitve in delodajalci.

Vsak dan se trudimo spreminjati življenja.

Delodajalcem pomagamo najti najboljše sodelavce, iskalcem pa objavljati dobra delovna mesta in nasvete za iskanje novih kariernih poti. Naše poslanstvo uresničujemo s široko ponudbo kadrovskih oglasov, ki so dostopni na našem portalu in na drugih partnerskih medijih ter družbenih omrežjih. Portal je v sedmih letih prerastel svojo osnovno poslanstvo v sodoben način informiranja o trgu dela in nudi prenos dobrih praksbrezplačna e-orodja in prilagojen dizajn. Z nami sodeluje preko 12.000 partnerskih slovenskih in tujih podjetij.

Naša vizija je postati največji zaposlitveni portal v Sloveniji, zato bomo še naprej skrbeli za prenos pravih vsebin in ključnih informacij preko HR strokovnih dogodkov in ostalih srečanj za iskalce zaposlitve katerih cilj je najti pravo zaposlitev.

Tudi letos načrtujemo nadgradnjo portala, ki bo v skladu z vsemi zaposlitvenimi in tehnološkimi trendi, katerega cilj bo ponuditi možnost še enostavnejšega in hitrejšega povezovanja delodajalcev in iskalcev zaposlitve.

Zato dragi uporabniki, skupaj z vami in za vas želimo še naprej soustvarjati uspešne življenjske zgodbe.

Ekipa portala mojazaposlitev.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.