Napovedujemo novo sezono projekta Ferfl

Imate idejo, ki je bila do sedaj spregledana zaradi »majhnosti«, »lokalnosti« ali nizke finančne dostopnosti? Vas je strah, vam zmanjka motivacije in podjetniškega znanja? Iščete možnost za izboljšanje svoje dejavnosti, razmišljate, kako si sami ustvariti delo oz. delovno mesto?

Ferfl 2016; Foto arhiv Cene Stupar-CILJ

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških  idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in  pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.

Program je iniciativa Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana.  Njegova izvedba je za udeležence v vseh fazah povsem brezplačna.

Program, ki smo ga prvič izvedli jeseni 2014, bomo tokrat izvajali že četrtič. V prvih treh sezonah programa so se kalile številne ekipe oz. posamezniki, ki so ustanovili podjetja, ki danes že delujejo na trgu: Mimice (www.mimicetoys.com), DŠkatla (www.dskatla.si), BisterUm (www.bisterum.si), Dežela zelišč (FB Dežela zelišč), Rožma (www.rozma.si), Vitalizem (www.vitalizem.si) in še mnogi drugi.

Program je sestavljen iz štirih sklopov aktivnosti: Podjetniškega natečaja, Startup vikenda, Podjetniške šole in Socialno podjetniškega inkubatorja. Več o posamezni aktivnosti pa si lahko preberete v priloženi zgibanki.

Več o projektu boste lahko izvedeli  na osebni predstavitvi projekta, ki bo potekala četrtek, 16.februarja 2017.

Dobimo se ob 17. uri, v veliki dvorani na Linhartovi cesti 13 (pritličje).

Obvezna predhodna prijava na  www.ferfl.si/ljubljana (Prijava na dogodek)

Za vse tiste, ki pa ste odločeni, da pridete na naš  startup vikend, imate čas do 7. marca 2017, da svojo prijavo oddate na na www.ferfl.si/ljubljana (Prijava na startup vikend).

Več informacij najdete na spletni strani projekta www.ferfl.si/ljubljana in FB profilu https://www.facebook.com/ferflCILJ.

Dodatne informacije: ideja@ferfl.si.

Projekt Ferfl so podprla številna uveljavljena slovenska podjetja in podjetniki. Finančni pokrovitelji projekta so: Mestna občina Ljubljana, Javno podjetje Vodovod-Kanalizacija; Energetika Ljubljana, Žale, javno podjetje ter javni podjetji Ljubljanski potniški promet in Ljubljanska parkirišča in tržnice. Projekt podpira tudi Zavod RS za zaposlovanje. 

Vir članka: http://www.ferfl.si/

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.