Naj vas ne ustavi niti izpitno obdobje!

Čeprav je izpitno obdobje že potrkalo na vrata, so se pri Ypsilon Mladi odločili, da tudi v mesecu februarju za vse (ne samo za študente), pripravijo resnično cenovno ugodne in aktualne ter kvalitetne računalniške delavnice – takšne in drugačne. Če ti Excel ni dovolj, se lahko spopadeš s kar dvema vikend delavnicama in izdelavo svoje spletne predstavitve.

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjajo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija.

Sreda, 4. februar = Spoznaj se z MS Office Excelom

Misliš, da je tvoje znanje Excela nekoliko pomanjkljivo in bi rad/a naredil/a prve in osnovne korake v svet Excela?

Cena = 10 EUR                                     

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

Ponedeljek, 9. februar = Nadgradi svoje znanje MS Office Excela

Ti osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po tej delavnici ne bo več korak stran.

Cena = 10 EUR

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!


Torek, 17. februar = Izdelaj svojo spletno predstavitev

Z orodjem WIX boš prodrl/a na svetovni splet, mi pa ti bomo ponudili več možnosti, kako se predstaviti in obdržati svojo predstavitev na svetovnem spletu! Prav tako se boš spoznal/a in izdelal/a CV vizitko, ki je izredno pomemben in prodoren element komunikacije 21. stoletja.

Cena = 10 EUR

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

 

Vikend delavnica (petek, 20. in sobota, 21. februar) = Prvi koraki v programiranje!

Programiranje je zabavno, kar boste spoznali med vikend delavnico, na kateri se boste srečali s programiranjem in pojmi, kot so spremenljivke, zaporedje izvajanja ukazov, osnove grafike, IF stavki ipd. Delavnica je namenjena tistim, ki se s programiranjem srečujete prvič!

Cena = 30 EUR (za 12-urno delavnico)

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

 

Sreda, 25. februar = Obvladaj MS Office Excel

Obladaš osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjameš, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Zate so pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se boš naučil/a stvari, ki bodo še dodatno nadgradile tvoje znanje!

Cena = 10 EUR

PRIJAVE sprejemajo TUKAJ!

 

Vikend delavnica (Petek, 27. in sobota, 28. februar) = Oblikovanje fotografij s Photoshopom

Te zanima, kako se slik z naslovnic lotevajo profesionalci in zakaj vse fotografije izgledajo tako dobro? S 16-urno delavnico boš Photoshop spoznal/a tudi ti. Po delavnici boš obladal/a osnovne nastavitve, tuje ti ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boš znal/a uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim spominom dodajati besedila.

Cena = 30 EUR (16-urna delavnica)

PRIJAVE sprejemamo TUKAJ!

 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.