Mednarodni projekt »Let''s Guide«

Univerza v Mariboru je nosilka novega mednarodnega projekta »Let''s Guide«, kjer bodo odrasli brezposelni pridobili uporabno znanje s področja podjetništva, v inovativni obliki interaktivnega spletnega tečaja, s strani skupine mednarodnih strokovnjakov.

Odrasli bodo pridobili nov prostor, kjer lahko spremljajo spodbudne podjetniške zgodbe.

Že sedaj si lahko ogledate 20 uspešno nastalih razgovorov s podjetniki, ki so objavljeni na YouTube kanalu in spletni strani projekta Let''s Guide! S pomočjo različnih vprašanj so lahko strokovnjaki razbrali najpomembnejše dejavnike, ki opredeljujejo podjetniške žilice in samoiniciativnega obnašanja posameznikov v različnih okoljih. Podjetniki, ki so želeli sodelovati, so opravili razgovore in post-produkcijske aktivnosti.

Bistvo projekta »Let''s Guide! Skills for entrepreneurship and internationalization promotion among adult people«, ki je financiran s strani programa Erasmus +, je inovativna metodologija e-učenja, ki bo razvila temeljne in prečne kompetence s področja podjetništva pri odraslih.

Glavni koordinator projekta je Foxpopuli (Eslöv, Švedska), poleg naše Univerze v Mariboru pa sodelujejo tudi FyG Consultores (Valencia, Španija), ERIFO (Rim, Italija) Crystal Clear Soft (Atene, Grčija) in Euro Lider (Lublin, Poljska).

Projekt bo potekal do konca avgusta 2018.

Vir: Dnevnik

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.