Javni razpis učitelj začetnik

Preko Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport od 30. septembra dalje je na voljo Javni razpis z naslovom "Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2017".

Javni razpis je namenjen zaposlovanju učiteljev, svetovalnih delavcev ali vzgojiteljev začetnikov, ki so še začetniki na svoji zaposlitveni karieri in so stari do 29 let. Za tovrstne zaposlitve je namenjenih več kot 3 milijone EUR evropskega in državnega kapitala.

Z učitelji začetniki bodo sklenili pogodbo o zaposlitvi za določen čas (osem mesecev za polni delovni čas), začetek opravljanja dela pa je 1. december 2016. Po preteku pogodbe bo z istim učiteljem sklenjena nova pogodba o zaposlitvi, ki bo trajala vsaj do 31. januarja 2018.

Na razpolago je 201 delovnih mest za učitelje začetnike, od tega je 71 delovnih mest v vzhodni kohezijski regiji in 130 delovnih mest v zahodni kohezijski regiji. Delovna mesta bodo na voljo v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kot so v vrtcih, v osnovnih šolah, v glasbenih šolah, v srednjih šolah, v dijaških domovih idr. Rok prijave na Javni razpis je 24. oktober 2016.

Več informacij o Javnem razpisu je na voljo na povezavi tukaj.

Vir: www.mizs.gov.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.