Informativni dan kopilotov

Vabljeni na informativni dan kopilotov, 10. novembra ob 13. uri, ki ga organizira Zavod BOB. Srečanje bo potekalo na sedežu zavoda (Robbova 15) ob predhodni prijavi.

Kdo pravzaprav so kopiloti?

To je ekipa strokovnjakov, ki skupaj ustvarja kreativno projektno okolje, v katerem mladi  testirajo in iščejo različne načine, s katerimi razvijajo sposobnosti za konkretno življenjsko spremembo ter krepijo sposobnosti za strukturirani dialog.

Zaželeni pogoji, ki jih potrebujete za kopilotiranje: ambicioznost, želja po dodatnem izobraževanju in uporabi pridobljenih znanj, iznajdljivost, prilagodljivost ali sposobnost improviziranja. Kopiloti delajo z mladimi, ki so končali šolo (uspešno ali neuspešno) in imajo sedaj težave pri iskanju zaposlitve ter mladim, ki se ne vključujejo v društva, organizacije ali pobude. Kopilotiranje se izvaja na enotedenskih druženjih v naravi, odmaknjenih od doma. Tako pripomorejo mladim, da naredijo pravi korak oz. jih opogumijo za spremembo svoje življenjske situacije. Kot kopilot / kopilotka boste pridobili veliko izkušenj z delom z mladimi ter pri načrtovanju in izvedbi projektov.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, ki ga najdete na sledeči povezavi: http://www.zavod-bob.si/aktualno/

Za več informacij lahko tudi pišete na kopiloti.bob@gmail.com.



Vir: Zavod BOB

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.