Dokazano je, da diploma prinaša pozitivne spremembe

Da študij in diploma prinašata napredovanje in višjo plačo ocenjujejo tudi delodajalci tistih, ki so se odločili za študij nekoliko kasneje, ko so že zaposleni.

V uspešnih podjetjih cenijo nenehen razvoj  in izobraževanje zaposlenih. Pri izbiri izobraževalne ponudbe pa so zaposleni zelo pazljivi, saj želijo izbrati res najboljše. Največja fakulteta v Sloveniji za izvajanje online študija DOBA Fakulteta je tudi letos anketirala delodajalce njihovih diplomantov, saj so s tem skušali ugotoviti, kako pomembne so za opravljanje dela posamezna znanja in kompetence, ki so jih njihovi zaposleni pridobili med študijem.

Najvišje so delodajalci ocenili kompetenco podjetnost in proaktivnost - sposobnost aktivnega delovanja v svojem okolju. Zelo visoko ocenjujejo tudi socialne in osebnostne kompetence - timsko delo, delo v različnih poslovnih okoljih, mreženje ipd. Visoko pa so tudi ocenili njihovo inovativnost in kreativnost ter vodstvene spretnosti. Le te ocenjujejo nadpovprečno in zato tudi ne preseneča podatek, da je večina delodajalcev zapisalo, da je njihovemu zaposlenemu diploma prinesla napredovanje, višjo plačo, stimulacijo oziroma so bili prerazporejeni na delovno mesto, za katerega so si pridobili izobrazbo.

Iz ankete: Kako vidite možnost napredovanja vaših zaposlenih po diplomi (Vir: Anketiranje delodajalcev študentov in diplomantov DOBA Fakultete, april 2016) 

Vaš karierni in osebni razvoj tudi vi zaupajte DOBA Fakulteti, vodilni online fakulteti z izjemno intenzivnim osebnim odnosom

Na DOBA Fakulteti nenehno sledijo kariernim trendom in prilagajajo programe in izvajanje študija potrebam sodobnega poslovnega sveta.  Študirali boste lahko 100 % online ob stalni podpori online mentorjev in drugih sodelavcev. DOBA vam pred vpisom omogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

Več kot tisoč študentov letno, ki prihaja iz 35 držav sveta, lahko študira v slovenskem, srbskem, hrvaškem ali angleškem jeziku. Od 2014 smo edina visokošolska institucija v JV Evropi z mednarodnim certifikatom kakovosti online študija UNIQUE. 

Vsako leto večja izbira online programov

Online dodiplomski programi na DOBA Fakulteti:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo informacije o programu.

Online magistrski programi na DOBA Fakulteti:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bomo informacije o programu. 

Želite izvedeti več … 

 

KLASIČNI IN ONLINE INFORMATIVAN DAN: Vsak teden v mesecu avgustu in septembru – preverite termine

ŽELITE PREJETI LETAK IN INFORMACIJE O PROGRAMU? Izpolnite informativno prijavo že danes. 

OSEBNO SVETOVANJE: Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.