Vodja prodajnega območja (m/ž)

TEDi Betriebs d.o.o.

  • Datum objave:
    10. 10. 2024
  • Prijave do:
    20. 10. 2024 Še 2 dneva
  • Kraj dela
    Štajerska regija / Prekmurska regija /osrednja Slovenija - terensko delo

TEDi Betriebs d.o.o.

Smo družini prijazen ponudnik izdelkov za vsakodnevno rabo, ki je prisoten tako v velikih mestih, kot tudi na podeželju. Ponujamo izdelke za vsakodnevno rabo, darilne in dekorativne izdelke, pripomočke za ustvarjanje, izdelke za zabavo, igrače in pisarniške potrebščine ter drogerijske izdelke. V 11 državah Evrope imamo več kot 2650 prodajnih mest in smo tako med vodilnimi v svojem tržnem segmentu.

Trgovsko podjetje TEDi Betriebs d.o.o  vabi v svoj kolektiv novega/novo sodelavca/sodelavko.

Naziv delovnega mesta: Vodja prodajnega območja – terensko delo -  lokacija dela Štajerska regija / Prekmurska regija /osrednja Slovenija

Opis delovnega mesta

Vodenje in organiziranje dela v vam dodeljenih poslovalnicah podjetja TEDi.  Skrb za planiranje, izvajanje in nadziranje prodajnega procesa v skladu z zakonodajo in internimi smernicami podjetja. Dnevno boste spremljali in vodili delo v poslovalnicah, pripravljali poročila za poslovodstvo, skrbeli za pravočasno predajo informacij v ustrezne oddelke po internih navodilih in navodilih nadrejenih. Vaš obseg dela zajema tudi realizacijo otvoritev novih ter prenove obstoječih poslovalnic, planiranje in izvedbo inventur.

Pričakujemo

  • Izobrazbo družboslovne, ekonomske smeri ali trgovske smeri
  • Minimalno 2 leti primerljivih delovnih izkušenj
  • Dobro poznavanje zakonodaje s področja trgovine in delovnih razmerij
  • Komunikacijske in organizacijske sposobnosti
  • Znanje nemškega jezika predstavlja prednost
  • Računalniška pismenost – uporaba Excel, Word in drugih programov ne predstavlja težav

Ponujamo

Poleg dogovorjenega plačila vam zagotavljamo zanimivo in razgibano delovno mesto, timsko delo v urejenem delovnem okolju s prijaznimi sodelavci,  sodelovanje pri širitvi mednarodnega podjetja, strokovno izpopolnjevanje, službeno vozilo, službeni telefon, prenosni računalnik.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Življenjepis vključno s spremnim pismom pošljite na elektronski naslov kadri@tedi.com z navedbo »za vodjo prodajnega območja”

Prijave sprejemamo do 20.10.2024.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.