Specialist m/ž

Hisense Gorenje Europe, d.o.o.

  • Datum objave:
    18. 10. 2024
  • Prijave do:
    27. 10. 2024 Še 1 dan
  • Kraj dela
    Velenje

Hisense Gorenje Europe, d.o.o.

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense, z 100.000 zaposlenimi in več kot 50 – letno tradicijo. Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah sveta. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov – 3 proizvodne in 4 R&D centre ter 27 poslovnih enot.

S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba ter številnimi lokalnimi produkti, nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja.

V Hisense Gorenje Europe, d.o.o., na področju Upravljanja dobavne verige iščemo novega sodelavca – specialist! 

Opis delovnega mesta

  • obdelava prodajnih planov in zalog v SAP,
  • spremljava pravilnosti prodajnih planov in usklajevanje s prodajnimi enotami v tujini,
  • sodelovanje z IT glede planskih procesov.

Pričakujemo

  • vsaj VI. stopnjo strokovne izobrazbe  ekonomske smeri,
  • znanje angleškega jezika,
  • poznavanje SAP in osnovnih računalniških programov,
  • ostale lastnosti: natančnost, sposobnost dela v timu.

Ponujamo

  • prijetno delovno okolje v manjši ekipi,
  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 6 mesecev,
  • možnost za napredovanje,
  • raznoliko delo, kjer boste lahko pokazali svoje znanje.
Hi, World! We're Hisense! _ Hisense Europe highlights

Prijava na delovno mesto

Prijavite se s klikom na spodnji povezavi, do 27. 10. 2024.

Kako postaneš del skupine Hisense Europe

Na naših kariernih straneh lahko najdeš vsa prosta delovna mesta podjetij iz skupine Hisense Europe. Da boš lahko našel najbolj zanimivo delovno mesto zase, pri iskanju ne spreglej lokacije, saj različna prosta delovna mesta s številnih strokovnih področij odpiramo po različnih evropskih državah. 
V opisu delovnega mesta tako lahko najdeš glavne delovne naloge, kakšne bodo tvoje odgovornosti ter kakšna znanja, kompetence in izkušnje so za to delovno mesto želeni. Izveš seveda tudi, kako tvoje bodoče delovno mesto prispeva k uspehu skupine in kaj vse lahko pridobiš, če se nam pridružiš. 
Razpisi so objavljeni vsaj 8 dni, zato imaš dovolj časa, da se odločiš za izbiro pravega delovnega mesta pri nas. Prijaviš se preko naše spletne aplikacije oz. gumba Prijavi se. Pred oddajo prijave enostavno ustvariš svoj uporabniški račun, ki ti poleg iskanja in upravljanja s prijavami omogoča tudi posodabljanje profila in nalaganje življenjepisa. Priporočamo pripravo kakovostnega življenjepisa (najbolje, če je v standardizirani obliki Europass), s katerim bomo lahko hitro ugotovili ali ustrezaš zahtevam delovnega mesta in če jim, te bo kadrovik kmalu poklical na prvi spoznavni razgovor. 
Najboljše kandidate običajno povabimo še na psihološko testiranje in če smo oboji prepričani, da se bomo dobro ujeli ter delimo podobno vizijo in cilje, te povabimo na srečanje še enkrat, da se uskladimo glede plače, različnih ugodnosti in datuma začetka dela. Pripravimo ti tudi  namero o zaposlitvi, medtem ko pogodbo in pripravljen program uvajanja običajno prejmeš na dan zaposlitve.

Tukaj pa se naša skupna pot šele prav začne ...

Izjava o enakih možnostih zaposlovanja

Podjetja Skupine Hisense Europe predstavljajo delodajalce enakih možnosti. Podjetja Skupine Hisense Europe ne diskriminirajo na podlagi rase, vere, barve kože, spola, spolne identitete, spolne usmerjenosti, starosti, telesne ali duševne prizadetosti, nacionalnega porekla, statusa veterana ali katere koli druge osnove, ki jo ureja ustrezna zakonodaja. Pri vsaki zaposlitvi se odločamo glede na kvalifikacije, kompetence, dosežke in poslovne potrebe.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.