Referent nabave in prodaje m/ž

ALARM AUTOMATIKA d.o.o.

  • Datum objave:
    27. 9. 2024
  • Prijave do:
    27. 10. 2024 Še 29 dni
  • Kraj dela
    Ljubljana

ALARM AUTOMATIKA d.o.o.

Alarm automatika d.o.o. je vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju integracije sistemov tehničnega varovanja (video nadzor, protivlomni alarmi, požarni alarmi, video domofonski sistemi, kontrola pristopa in registracija delovnega časa, integracija, centralizacija itd.). V 33 letih obstoja beležimo nenehno rast prometa, število zaposlenih, produktivnosti in drugih kazalnikov uspešnosti. Imamo lastna podjetja v 11 državah, več kot 200 zaposlenih, lasten razvoj programske opreme za integracijo sistemov tehnične zaščite, nagrajene inovacije in razvejano mrežo regionalnih partnerjev.

https://www.alarmautomatika.com/sl/

Opis delovnega mesta

Si želite delati v dinamičnem okolju, kjer vsak dan prinaša nove izzive in priložnosti za učenje? Če ste organizirani, komunikativni in vam prodaja ni tuja, imamo pravo priložnost za vas!

Pridružite se uspešnemu podjetju in izkoristite svoj potencial na delovnem mestu, ki vključuje redno delo z izdelavo računov in ponudb za stranke ter dnevno komunikacijo in sodelovanje s strankami. Vodili boste naročila opreme pri dobaviteljih, predvsem pri matičnem podjetju Alarm automatika d.o.o. Rijeka in odgovarjali boste na prodajna povpraševanja in sodelovali pri prodajnih aktivnostih. Zadolženi boste za prevzem in izdajo opreme ter administracijo B2B portala, kar vključuje urejanje kataloga in ažuriranje cenika. Zaželeno je poznavanje sistema tehničnega varovanja in delo s sistemom Pantheon.

Delovni čas
polni delovni čas

Pričakujemo

Iščemo osebo z ekonomsko ali tehnično izobrazbo, ki ima odlične organizacijske, administrativne, komunikacijske in prodajne sposobnosti. Idealen kandidat mora biti natančen in zanesljiv, z visoko mero odgovornosti, prizadevnosti in iniciativnosti pri delu ter nagnjenosti k novim tehnologijam. Zahtevano je poznavanje MS Office paketa in hrvaškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje angleškega jezika. Iščemo timskega igralca z visokimi standardi delovne etike in poštenosti ter z vozniškim dovoljenjem B kategorije. Zaželene so izkušnje na podobnih delih.

Če ste proaktivni, usmerjeni k timskemu delu in doseganju dogovorjenih ciljev ter pripravljeni na neprekinjeno izpopolnjevanje znanja, bomo z veseljem prejeli vašo prijavo in življenjepis s podrobnim opisom delovnih izkušenj. 

Zahtevana izobrazba
V., VI/1., VI/2., VII.
Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let

Ponujamo

  • delovno razmerje za nedoločen čas (s poskusno dobo)
  • stimulativno okolje in nagrajevanje
  • strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje
  • delo v strokovnem in dinamičnem kolektivu v prijetnem okolju
Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za nedoločen čas
Poskusno delo:
6 mesecev
Alarm automatika promo video short EN
Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Ne zamudite karierne priložnosti in se prijavite zdaj! Če menite, da izpolnjujete pogoje za objavljeno delovno mesto, vas vabimo, da se najkasneje do 27. 10. 2024 prijavite preko portala Optius.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.