Razvijalec poslovnih modelov (m/ž)

GEN-I d.o.o.

  • Datum objave:
    25. 10. 2024
  • Prijave do:
    17. 11. 2024 Še 21 dni
  • Kraj dela
    Ljubljana, Nova Gorica ali Krško

GEN-I d.o.o.

Želiš bolje spoznati energetske izzive naših strank ter jim preko novih produktov in storitev približati zeleni prehod? Če si oseba, ki uživa v analizi podatkov, reševanju kompleksnih problemov in prispevati k zeleni preobrazbi, potem imamo pravo priložnost zate! GEN-I, vodilno podjetje v energetskem sektorju, išče Razvijalca poslovnih modelov, da se pridruži naši zagnani ekipi strokovnjakov. Pri nas boš imel priložnost oblikovanja podatkovno podprtih poslovnih modelov, s katerimi bomo našim strankam omogočili prehod na čisto energijo in tako vplivali na spremembe na energetskem trgu. Naša misija je z zeleno preobrazbo doseči trajnostne cilje in razširiti naš doseg na svetovnih trgih do leta 2030. Če te zanima, kako lahko tvoje znanje prispeva k tej viziji in si želiš delati v inovativnem, hitrem in stimulativnem okolju, ne zamudi te priložnosti! 

Pridruži se zavzetemu in prodornemu kolektivu pri soustvarjanju zelene prihodnosti.

Opis delovnega mesta

Kaj te čaka?

  • Inovativno delo: sodeloval boš pri razvoju inovativnih poslovnih modelov za nove produkte in storitve podjetja GEN-I ter odkrival nove tržne priložnosti. Zanašali se bomo na tvoje znanje in izkušnje pri razvoju internih orodij, s katerimi bomo podpirali implementacijo novih storitev in produktov. Tvoje delo bo potekalo v dinamičnih in multidisciplinarnih ekipah, usmerjenih v inovacije ter izboljšanje zadovoljstva strank.
  • Napredna analitika: Pri delu bo prišlo do izraza tvoje znanje napredne analitike - pridobivanje podatkov iz različnih virov ter obdelava in vizualizacija velike količine podatkov. Tvoje hitre in usmerjene analize bodo pripomogle k »data-driven« odločitvam na najvišjem nivoju podjetja.
  • Vpliv na prihodnost: S svojim delom boš prispeval k pospeševanju prehoda na obnovljive vire energije ter k oblikovanju tržnega prostora, saj boš pomagal oblikovati trajnostne rešitve za naše stranke.

Pričakujemo

  • Izobrazba: Zaključena vsaj VI. raven ekonomske, tehnične, naravoslovne ali druge ustrezne smeri.
  • Znanje in izkušnje: Pomembna je želja po učenju in spoznavanju kompleksnosti energetskih trgov ter interes za delo s podatki. Visoko razvite sposobnosti logičnega in analitičnega mišljenja ti bodo pomagale pri prepoznavanju vzorcev in pripravi zaključnih ugotovitev. Pričakujemo poznavanje podatkovnih baz in poizvedbenega jezika SQL, ter obvladovanje MS Office, zlasti Excela. Delujemo v mednarodnem okolju, zato nam je znanje angleškega jezika pomembno.
  • Osebnostne lastnosti: proaktivno delovanje in sposobnost prilagajanja na hitro spreminjajoče se okolje. Pri nas so spremembe stalnica. Pričakujemo timsko naravnanost, saj boš občasno sodeloval z ekipo, del tvojega dela pa bo individualnega. Smo mlada ekipa, ki se rada uči in če si radoveden, se boš pri nas dobro počutil.

Ponujamo

  • Priložnosti za razvoj: Z GEN-I boš imel priložnost za nenehno učenje in osebni razvoj. Naša ekipa strokovnjakov ti bo pomagala pri širitvi znanja in razvoju novih veščin, hkrati pa boš imel dostop do vrhunskih izobraževanj in mentorstva.
  • Fleksibilnost: Možnost hibridnega dela ter omogočanje uravnoteženosti med profesionalnim in zasebnim življenjem.
  • Dinamično mednarodno okolje: Deloval boš v hitro rastočem podjetju s prisotnostjo v 23 državah s cilji delovanja izven meja Evrope, v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki v energetiki in tehnologiji.
  • Strokovna rast in napredovanje: Priložnost za karierno napredovanje v dinamičnem in hitro rastočem sektorju, kjer so tvoja prizadevanja in dosežki cenjeni in nagrajeni.
  • Članstvo v aktivnem športnem društvu z 18 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 450 aktivnimi člani.
  • Priložnost za 2 nova člana ekipe; nudimo eno zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem ter eno za določen čas 1 leta (nadomeščanje porodniške).

Lokacija dela: Ljubljana, Nova Gorica ali Krško 

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Se ti zdi, da ne ustrezaš vsem našim pričakovanjem? Nič zato, prijavi se in se nam predstavi. V GEN-I podpiramo posameznike pri zagonu lastnega potenciala.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek spletnega obrazca.

Rok prijave do vključno: 17. 11. 2024