Slovenski kadrovski kongres 2014: Prihodnost kadrovske funkcije

V začetku aprila se bo v Portorožu odvijal že tradicionalni dvo dnevni kadrovski kongres z osrednjo temo o prihodnosti kadrovske funkcije.

Osrednji slovenski dogodek za kadrovske in HRM-strokovnjake se bo odvijal 3. in 4. aprila v Hotelu Slovenija v Portorožu.

Delo se spreminja, organizacija tudi

Spreminjajo se oblike dela: delo na domu in delo na daljavo postajata realnost, ki jo že živimo. Pojavljajo se že prve miniaturne tovarne na domu. Na domu ljudje opravljajo tudi del proizvodnih procesov. Delamo takrat, ko je delo, od kjerkoli in kdajkoli. 

V prihodnje bomo pogosteje sodelovali v virtualnih in medkulturnih timih. Organizacije postajajo vedno bolj fleksibilne in neformalne. Spreminjajo se komunikacijski vzorci, delovna okolja bodo postala bolj naklonjena skrbi za starejše in bolj prijazna do mlajših.

Napovedi pa so vselej nepredvidljive in temu bodo posvečena delovna omizja. Zato ste vljudno vabljeni k soustvarjanju prihodnosti kadrovske funkcije z vašo vizijo za boljšo prihodnost. 

Prav tako je ponovno na sporedu dobrodelni tek in pohod, letošnji "Planet za Planet" bo posvečen slepi Nini za nakup psa vodnika. Tako ste vabljeni, da se v čim večjem številu prijavite na tek in pohod, ki bo potekal 3. aprila 2014  ob zaključku prvega dne kongresa. 

Tudi letos bo na kadrovskem kongresu prisotna ekipa portala mojaZaposlitev.si in ste lepo vabljeni, da se ustavite pri naši stojnici in spregovorimo besedo ali dve. 

Več o prijavi na kongres in programu dogodka pa si lahko pogledate na povezavi tukaj.

Vir: PlanetGV.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.