Simbioza išče vodjo novega projekta

Tokrat bo Simbioza gibala. Športno, medgeneracijsko dogajanje. In nekomu bi radi dali priložnost, da se preizkusi, dokaže, v vodenju tega projekta.

Simbioza se je pričela kot vseslovenska prostovoljska akcija, ki je temeljila na medgeneracijskem sodelovanju in spodbujanju vseživljenjskega učenja. V letih 2011, 2012 in 2013 je projekt en teden na leto združil mlade prostovoljce na brezplačnih delavnicah po vsej Sloveniji, ki so predstavnike starejše generacije navduševali nad uporabo računalnika in interneta. Akcija pa se je lani spremenila v trajnostno idejo in se razdelila v več projektov in akcij, ki medgeneracijsko sodelovanje vnašajo tudi v druge aspekte našega življenja.

Simbioza je z računalniki postala trajnostna. Jeseni pa bo s svojo drugačnostjo ponovno povezala Slovenijo. Tokrat bo Simbioza gibala. Športno, medgeneracijsko dogajanje.

In kot pravijo na Simbiozi, bi nekomu radi dali priložnost, da se preizkusi, dokaže v vodenju tega projekta. Ne, ne ponujajo plače, službe, temveč ponujajo priložnost. Nekateri so jo izkoristili dobro, verjetno bosta Ana in Borut potrdila, da je bila to najboljša šola za življenje. Odmevno bo, zabavno. Bo pa tudi kup dela, nekaj neprespanih noči, borba, da se iz nemogočega naredi mogoče. Skratka, iščejo borko ali borca, ki si želi nekaj več.

ana.plesko@simbioza.eu bo vesela interesentov. Akcija Simbioza giba se bo delila na tri sklope - športasadi in navija. V prvi vrsti iščemo nekoga za Simbiozo sadi in Simbioza navija. Seveda lahko to vest delite z ostalimi - iščejo mladega, lahko ne zelo izkušenega, do 30 let, vendar se ji ali mu morajo predvsem svetiti oči.

Te zanima? Kontaktiraj Ano na ana.plesko@simbioza.eu!

Vir: simbioza.eu


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.