Obvestilo o posodobitvi E-informatorja

Vse naročnike, ki prejemate sveža delovna mesta na svoje e-naslove, obveščamo, da smo na dan 4. junij 2013 na portalu mojaZaposlitev.si posodobili delovanje E-informatorja.

E-informator je spletno orodje portala mojaZaposlitev.si, ki vam na vaš e-naslov brezplačno pošilja informacije o novih zaposlitvenih oglasih, ki ustrezajo vašim nastavljenim zaposlitvenim kriterijem, seveda če se nanj prijavite.

Z dnem 4. 6. 2013 smo nekoliko spremenili možnost nastavitev E-informatorja in sicer smo odstranili možnost vnosa t.i. ključnih besed. Omenjena posodobitev je bila opravljena predvsem zaradi ugotovitve, da je v velikih primerih zaradi natančnosti zapisane ključne besede bilo posredovanje določenih delovnih mest omejeno.

Če bolj praktično predstavimo problem, ki je nastal z uporabo ključnih besed: ko je na primer uporabnik vpisal ključno besedo "tajništvo", je ta uporabnik na svoj e-naslov prejel samo tista dela, kjer je bilo v nazivu ali v opisu delovnega mestu omenjena beseda natanko tako kot jo je uporabnik vnesel: "tajništvo". Lahko je bilo delovno mesto zapisano v smislu "Pomoč v tajništvu" ali pa v samem opisu delovnega mesta "Iščemo novo sodelavko / novega sodelavca za delo v tajništvu". In v tem primeru, ker se beseda ni povsem ujemala s ključno besedo, ta uporabnik teh delovnih mest ni prejel, pa čeprav so bila povsem relevantna glede na njegovo iskanje.

Na portalu mojaZaposlitev.si smo se tako naučili, da je včasih manj lahko tudi več. Zato smo možnost vnosa ključnih besed umaknili, saj želimo, da ste vsi kar se da dobro obveščeni o vseh objavljenih delovnih mestih, ki se ujemajo z vašimi izbranimi kriteriji. Še vedno pa velja, da si uporabniki lahko nastavite kriterije glede na področje dela, regijo in stopnjo izobrazbe ter tako prejemate delovna mesta, ki so za vas aktualna.

Še niste nastavili E-informatorja? To lahko z nekaj kliki storite tukaj!

Veliko uspeha pri iskanju nove zaposlitve vam želi
Team mojaZaposlitev.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.