Kadrovska menedžerka leta 2014 je Tamara Valenčič

Že deveto leto zapored je bila na Slovenskem kadrovskem kongresu podeljeno priznanje za kadrovskega managerja 2014.

Na osrednjem dogodku v Portorožu, ki je pod okriljem organizatorja Planet GV v sodelovanju s Slovensko kadrovsko zvezo, je tako kadrovska managerka 2014 postala Tamara Valenčič, direktorica službe za korporativno komuniciranje in strateško upravljanje človeških virov, Si.mobil telekomunikacijske storitve, d.d. Nova kadrovska managerka je za Dnevnik med drugim dejala, da bo morala biti kadrovska funkcija glede na nove oblike dela še bistveno bolj fleksibilna in predvsem znati delovati zunaj sedanjih okvirov in ustaljenih praks.

Poleg priznanja za managerja leta pa so bila podeljena še:

  • za znanstveno-raziskovalnemu delu (diplomskemu ali magistrskemu) s področja kadrovskega managementa. Priznanje Kadrovski up 2014 je šlo tako v roke Juretu Porenti in njegovemu magisterskemu delu »Coaching v Sloveniji: vidik izvajalcev«.
  • za aktivno in uspešno delo na kadrovskem področju. Srebrno plaketo je dobila mag. Marijana Jazbec, Grafologika, DKD Ljubljana - za dolgoletno uspešno strokovno delo na kadrovskem področju v družbi Mercator, izrazit prispevek k razvoju Društva za kadrovsko dejavnost Ljubljana ter povezovanje kadrovske stroke s sorodnimi strokami in združenji na ravni države.

Druga srebrna plaketa je šla v roke Jožetu Mehu iz Gorenja za dolgoletno uspešno strokovno delo na kadrovskem področju v družbi Gorenje, za aktivno delo v Društvu za kadrovsko dejavnost Velenje in za pomembne prispevke ob uvajanju sistemskih sprememb na kadrovskem področju.

Vir: Delo.si, Dnevnik.si


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.