EdIT - poletna šola za študente in dijake

Poletna šola EdIT je v prvi vrsti namenjena študentom in dijakom, ki želijo svoje teoretično znanje dopolniti tudi s praktično izkušnjo. Tudi letos sta izbrana dva projekta, ki se v času poletne šole razvijata, pri čemer udeleženci aktivno sodelujejo.

Podjetje ComTrade že 18. leto organizira poletno šolo in pravijo da morajo delodajalci mladim ponujati poti do prakse, jih za kreativno delo navduševati in jih seveda mentorirati na njihovi poti povezovanja teorije in prakse. Poletna šola EdIT bo potekala v Ljubljani in Mariboru in sicer  med 8. in 19. julijem.

 

EDIT V LJUBLJANI

Bodi Smart Bodi Eko

Si že kdaj razmišljal(a) o pametnem domu in kakšen je vpliv takega doma na prihranek energije?

EdIT 2013 s projektom Bodi Smart Bodi Eko ponuja udeležencem izziv, da skupaj zgradijo tak dom.

Dom, kjer se bo krmiljenje odjemnikov odzivalo na trenutno porabo energije. S pomočjo mobilne aplikacije bo možno spremljati podatke o prihranku energije. Da bo vsak lastnik takega doma motiviran k večjemu prihranku, pa bo posebej za to razvita aplikacija periodično skozi igro nagradila najboljše z nazivom Eko Zvezda.

Letošnji EdIT sledi Eko trendom ter predstavlja poseben izziv tistim, ki jih zanimajo vgradni sistemi, android aplikacije in gamification. Veliko zanimivega in novega, zato se prijavi na EDIT 2013 v Ljubljani!

EDIT V MARIBORU

Gamification mobilnega portala

Se velikokrat zalotiš, da igraš igrice na mobilnem telefonu in s prijatelji ure in ure debatiraš o tem katera je najboljša? Nauči se razviti mobilni portal za igranje igric in tako postani mobilni genij v krogu svojih prijateljev!

Na letošnjem EdIT-u boste razvijali mobilni portal, preko katerega bo mogoče dostopati do mobilnih iger in jih seveda igrati. Sam portal bo temeljil na .NET tehnologiji ter vključeval elemente HTML5.

V razvoju spletne aplikacije bo v ospredju izdelava enostavnega, zanimivega in uporabniku prijaznega grafičnega vmesnika, katerega bomo poživili z vključitvijo igralniškega razmišlanja – »gamification«.

Letošnji EdIT je trendovski in vključuje najnovejše prijeme in tehnologije za izdelavo spletnih aplikacij.

Ne čakaj s prijavo in se pridruži na EdITu v Mariboru!

PRIJAVE

Prijave za EdIT so odprte!

Izpolni prijavo in si povečaj možnost, da ravno ti postaneš udeleženec brezplačne poletne šole EdIT 2013!

Prijave bodo odprte do 9.6.2013. Dokončni izbor kandidatov bo znan do 20.6.2013.

Stroške izvedbe poletne šole EdIT 2013 krije podjetje ComTrade, zato udeleženci ne plačajo šolnine.

Za dodatne informacije pošljite mail na edit.si@comtrade.com.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.