Družba OMV načrtuje 1600 novih zaposlitev

Družba OMV je že od leta 2011 osredotočena na segment Raziskave in proizvodnje in to dejavnost želijo konstantno širiti in nadgrajevati, saj je v planu v naslednjih letih zaposliti večje število novih strokovnjakov iz vsega sveta.

Področje raziskovanja in proizvodnje se je za OMV izkazalo kot odlična poteza, ki pozitivno vpliva na stanje na trgu in se je izkazalo za učinkovito konkurenčno prednost. Tako bo družba namenila več kot dve tretjini vseh bodočih naložb v iskanje, razvoj in proizvodnjo surove nafte ter zemeljskega plina.

Da bodo to področje še okrepili in konstantno širili svoje znanje, bodo do leta 2016 zaposlili približno 1600 novih sodelavcev - mednarodnih strokovnjakov iz tehničnega področja. Delovna mesta polna izzivov in z zanimivimi razvojnimi priložnostmi zdaj čakajo diplomante in izkušene strokovnjake iz področja naftnega inženiring in s tem širše povezanimi tehničnimi disciplinami.

Poleg obstoječih skupin, ki že zdaj uspešno delujejo na tem področju, OMV pričakuje, da bo dodatni novi val perspektivnih strokovnjakov zagotovil, da bodo vedno lahko korak pred konkurenco, kar je bistvenega pomena in obenem ohranja stara ter tudi omogoča vedno nova delovna mesta.

Vsi, ki bi vas zanimala mednarodna kariera v OMV družbi, si že lahko ogledate in tudi prijavite na nekatera razpisana delovna mesta tukaj >>



Vir: OMV

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.