Dnevi odprtih vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani

Med 22. 9. in 26. 9. 2014 bodo potekali Dnevi odprtih vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, kjer bodo poleg standardnih kariernih delavnic predstavljene tudi dopolnjene in nove vsebine, preko katerih boste krepili svojo zaposljivost in vaš nastop na trgu dela.

V sklopu delavnic boste imeli  priložnost za samoevalvacijo, načrtovanje karierne poti, pripravo in nadgradnjo standardnih in inovativnih predstavitev potencialnim delodajalcem, spoznavanje priložnosti v podjetništvu ter v tujini, idr.

Ravno za slednje, torej tiste, ki vas zanima izmenjava, praksa ali drugi izzivi v tujini, bosta izvedeni delavnici za pripravo pisnih predstavitev v angleškem jeziku in iskanje priložnosti v EU. V CV kliniki boste lahko prejeli povratno informacijo na vaše motivacijsko pismo in življenjepis zapisan v angleškem jeziku.

Na delavnici pa bo prisotna tudi svetovalka iz Nemčije, ki bo predstavila nemški trg dela, življenjske pogoje, socialno varnost in nasvete za iskanje priložnosti ter kontaktiranje delodajalcev v Nemčiji. Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

Vse aktivnosti v sklopu dogodka »Dnevi odprtih vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani« so brezplačne, vendar pa se je potrebno na delavnice predčasno prijaviti.

Več o samem dogodku si lahko preberete na povezavi: Dnevi odprith vrat Kariernih centrov Univerze v Ljubljani

Na spodnji povezavi pa si lahko ogledate natančen Urnik skupaj s povezavami na Prijavo za posamezno delavnico >

Vir: kc.uni-lj.si


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.