Čezmejni zaposlitveni sejem v Mariboru

V četrtek, 22. maja 2014 od 9. do 14. ure bo v prostorih Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja v Mariboru čezmejni zaposlitveni sejem.

Zaposlitveni sejmi so se uveljavili kot učinkovita oblika promocije podjetij in prostih delovnih mest, saj so priložnost za neposredno srečanje ponudnikov in iskalcev zaposlitve.

Ugodni rezultati do sedaj izvedenih zaposlitvenih sejmov so spodbudili Zavod za zaposlovanje, da tudi v letošnjem letu v so-organizaciji službe EURES in Območne službe Maribor izvedejo čezmejni zaposlitveni sejem, na katerem se bodo predstavili delodajalci iz Podravja in sosednje Avstrije.

Sejem bo potekal v četrtek, dne 22. maja 2014 od 9. do 14. ure v prostorih Univerzitetnega športnega centra Leona Štuklja, Koroška cesta 130 v Mariboru.

Zaposlitveni sejem je na eni strani namenjen delodajalcem iz Slovenije in Avstrije, ki želijo predstaviti dejavnost svojega podjetja, aktualna prosta delovna mesta, možnosti zaposlovanja in v kratkem času srečati čim več oseb, ki iščejo zaposlitev ter z njimi navezati stik ali opraviti kratek intervju. Na drugi strani je namenjen iskalcem zaposlitve, ki iščejo svojo priložnosti na trgu dela.

Na sejmu bodo sodelovali tudi partnerji iz lokalnega okolja, ki s svojo dejavnostjo in razvojem novih programov in projektov omogočajo iskalcem zaposlitve čim več priložnosti za aktivacijo, pridobivanje novih znanj in kompetenc ter s tem pripomorejo k sooblikovanju boljših pogojev na trgu dela v regiji. Na ta način Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor ob podpori in intenzivnem sodelovanju s partnerji v lokalnem okolju vpliva na povečanje zaposljivosti in zaposlenosti brezposelnih oseb.

Vabljeni, da se pridružite na največjem zaposlitvenem dogodku v letu 2014 v Mariboru.
 

Zloženka

Vir: Zavod RS za zaposlovanje


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.