Aktualni razpisi za nepovratna in povratna sredstva

Veliko podjetnikov se sploh ne zaveda, da lahko z dejavnostjo, ki jo opravljajo, kandidirajo na razpisih za nepovratna sredstva, ki jih objavljajo evropske in državne ustanove.

Nepovratna sredstva (in subvencionirana posojila) lahko dobite za financiranje investicij, za razvoj novih izdelkov, storitev ali tehnologij, za izvedbo izobraževanj in usposabljanj, ob zaposlitvi novih sodelavcev, če naštejemo le nekaj možnosti.

V gozdu javnih razpisov pa je podjetniku pogosto težko najti ustreznega – mnogi sploh niso namenjeni podjetjem, ostali pa imajo lahko omejitve glede pravne oblike podjetja, velikosti podjetja, sektorja dejavnosti, lokacije podjetja in podobno. Da bi se lahko bolje znašli med razpisi in možnostmi, ki jih ponujajo javni razpisi za nepovratna sredstva, smo na Dati pripravili seminar Nepovratna sredstva – aktualno, na katerem vsak mesec pregledamo večino trenutno aktualnih razpisov, naštetih na tem seznamu razpisov za podjetja. Izbor predstavljenim razpisov je prilagojen malim podjetjem.

V kolikor potrebujete pomoč pri svetovanju ali pripravi razpisne dokumentacije, vam nudimo pomoč. Za več informacij obiščite rubriko Projektna dokumentacija.V rubriki podjetniškega portala Javni razpisi so vam na voljo vse informacije vezane na razpise.

Predavatelj:

dr. Janez Berdavs, Data d.o.o.

Komu je seminar namenjen

Vsem podjetnikom, v prvih treh letih poslovanja.

Vabljeni tudi podjetniki, ki iščejo nove poslovne priložnosti in jih zanima pridobivanje nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov.

Kje izvajamo brezplačno izobraževanje?

Dunajska cesta 136, Ljubljana.

Termini v letu 2014

Marec:
  • 13.03.2014 od 15:00 do 17:00
  • 21.03.2014 od 14:00 do 16:00

Prijava na seminar:

Svojo udeležbo na seminarju potrdite s spletno prijavnico, preko telefona na 01 6001 530 ali po elektronski pošti na data@data.si

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.