AIESEC - priložnost za študente podjetništva, marketinga in pedagoških smeri

AISEC ponuja odlično priložnost za diplomante in študente izbranih smeri za pripravništvo v tujini. V torek, 21. oktobra, pa bo znova potekala konferenca Slovenia Youth to Business Forum.

AIESEC je mednarodna organizacija, ki jo vodijo izključno mladi. Tokrat v okviru programa "Delo v tujini" ponujajo mladim odlično priložnost pridobitve še kako zaželenih izkušenj, znanj in veščin preko pripravništva v globalnem okolju. Pripravništvo se lahko opravlja v majhnih ali velikih podjetij kot tudi v nevladnih organizacijah, traja pa lahko od dveh pa vse do 18 mesecev.

Prijavite se lahko vse do 30. novembra, več informacij in možnost prijave pa najdete na povezavi: aiesec.si - work abroad program

21. oktobra pa bo v okviru Študentske arene na Gospodarskem razstavišču potekala tudi konferenca Slovenia Youth to Business Forum. Glavni cilj konference je spodbuditi mladih k uresničitvi svojih poslovnih idej in pridobivanje izkušenj v podjetništvu. Tekom konference bodo organizirane brezplačne delavnice podjetij, ki bodo temeljile na ekipnem delu in praktičnih študijskih primerih, vodili pa jih bodo predstavniki podjetji A.T. Kearney, Zavod Ypsilon, STA potovanje in DATA. 

Več o konferenci na aiesec.si/forum


Preberite tudi:

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.