Prodajalec (trgovina Zadobrova pri Ljubljani) m/ž

JATA EMONA d.o.o.

  • Datum objave:
    6. 9. 2024
  • Prijave do:
    6. 10. 2024 Še 20 dni
  • Kraj dela
    Sneberska cesta 111, 1260 Ljubljana – Polje

JATA EMONA d.o.o.

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto; Prodajalec (trgovina Zadobrova pri Ljubljani) m/ž

Opis delovnega mesta

Delo obsega prodajo blaga in opravljanje gotovinskega poslovanja, naročanje, prevzemanje blaga in polnjenje polic, urejanje in vzdrževanje delovne in druge dokumentacije ter evidenc, nakladanje in razkladanje tovora, delo v skladišču, upravljanje viličarja ter ostala dela, povezana z delovnim mestom.

Pričakujemo

Od vas pričakujemo srednješolsko izobrazbo trgovske smeri oz. drugo primerljivo izobrazbo ter znanja s področja prodaje živilsko prehrambnih ali kmetijskih proizvodov ter higienskega minimuma. Delovne izkušnje so dobrodošle, niso pa nujne.

Ponujamo

Delo se bo opravljalo na naši enoti Trgovina Zadobrova, Sneberska cesta 111, 1260 Ljubljana – Polje. Delovno razmerje se bo sklenilo za določen čas pol leta z dvomesečnim poskusnim delom, z možnostjo podaljšanja.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Prijave pošljite v tridesetih dneh od objave na elektronsko pošto kadrovska@jata-emona.si . Vsekakor je zaželeno, da se pred prijavo pozanimate o tem kaj od vas (še) pričakujemo, zato vas prosimo, da se z morebitnimi vprašanji obrnete na gospoda Blaža Štrancarja in sicer na njegovo elektronsko pošto blaz.strancar@jata-emona.si .

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.