Karierni sejem - Sejem poklicev in izobraževanja 2023

V mesecu novembru 2023 bo v Mariboru spet zaživel 8. Karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja pod že prepoznavnim sloganom »Vesolje priložnosti«.

Z namenom olajšanja izbire prave šole in poklica ob koncu osnovne ali srednje šole, vas Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor in Štajerska gospodarska zbornica Maribor v partnerstvu z Mestno občino Maribor, Zavodom RS za zaposlovanje (Območna služba Maribor), Univerzo v Mariboru, Fundacijo za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma ter Mladinskim kulturnim centrom Maribor, vabi na 8. Karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja. Dogodek je namenjen osnovnošolcem, dijakom, staršem, skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki so vključeni v programe karierne orientacije mladih.

Prihodnje generacije učencev, dijakov in bodočih študentov prepričajte kako in zakaj bi morali izbrati sodelovanje z vami za njihovo prihodnjo karierno pot. Imate edinstveno priložnost, da mladim predstavite širok spekter zaposlitvenih možnosti, praks, kadrovskega štipendiranja in še več.

Vaša prisotnost bo omogočila, da jih spodbudite k aktivni vključitvi v svet dela, prav tako jim boste na ta način pomagali pri razvoju ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo za uspešno karierno pot.

Karierni sejem 202311

Več si lahko preberete na povezavi